Artros hos hund, missa inte vårt webinar tis 26/3!

Har du en hund med artros eller spondylos? Vill du veta mer om hur du kan hjälpa din hund att trots dessa besvär leva ett glatt och aktivt hundliv högt upp i åren? Vilka övningar är uppbyggande och vad bör hunden undvika att göra? Ska hunden vila sig i form eller fortsätta att vara fysiskt aktiv för att må bra?

Under en serie föreläsningar i webinarform hoppas vi kunna ge dig som hundägare, dig som tränar och tävlar aktivt med din hund samt dig som jobbar yrkesverksamt med hundar konkreta råd om hur du kan hjälpa din hund med artros och/eller spondylos att må och röra sig bättre. Vi kommer under de olika webinaren att fördjupa oss i följande:

Tema artros, webinar (online-föreläsning), tisdagen den 26/4 kl 19.00-21.00, anmäl dig genom att klicka på följande länkhttps://forms.gle/Xx5LrdWDUFwzp8h56

 • Under den här föreläsningen får du veta mer om följande:
  • Hur utvecklas artros?
  • Typiska symtom
  • Predisposition ras, kön, ålder, etc
  • Hur vet jag om min hund har artros?
  • Hur ser artros ut på röntgen?

Under de sista 30 min av föreläsningen finns tid avsatt för frågor. Vi kommer att ta upp frågor som är av intresse generellt för åhörarna, vi kommer inte att ha möjlighet att besvara frågor som berör enskild hundindivid.

Välkommen att anmäla dig den här föreläsningen! Klicka på ovanstående länk och fyll i dina uppgifter i formuläret samt swisha 300kr till 1231961622, märk betalningen med deltagarens namn och “Tema artros”. När betalningen finns på vårt konto har du en garanterad plats på föreläsningen den 26/4 kl 19.00-21.00. Dagen innan föreläsningen får du ett välkomstmail med en möteslänk bifogad så att du kan ansluta till mötet strax innan föreläsningen startar.

Author

Similar Posts