Hundägaren

Hunden är mycket signalkänslig. Om du som förare exempelvis förändrar din gång eller dina armrörelser till följd av en rörelseinskränkt led, muskelkramp eller försämrad balans så kommer detta att påverka kommunikationen med din hund.

Många gånger är vi själva inte medvetna om att vi gradvis har förändrat vårt rörelsemönster, men du kan vara helt säker på att din hund lagt märke till detta!

Tränar och tävlar du aktivt med din hund? Då behöver inte bara din hund, utan även du, vara i bästa tänkbara fysiska form för att ni båda ska kunna njuta av träningen och känna att ni är starka och har den där härliga extraväxeln att lägga in på tävlingarna för att faktiskt kunna vara bäst när det gäller. Vårt erfarna team kan hjälpa er så att både du och din hund når formtoppen i rätt tid till tävlingssäsongens start och att ni även kan känna er säkra på att den fina formen håller genom hela tävlingssäsongen.

För teamet är inte starkare än den svagaste länken…och du vill väl inte vara din hunds bromskloss?

På Sport Dog Academy hjälper vi dig med en funktionsanalys av din balans, kroppskontroll samt undersökning av ledrörlighet och muskelstatus. Utifrån resultaten från funktionsanalysen tar vi sedan fram en riktad fysplan, som är unik för just dig, för att du ska komma i form, må bättre och kunna leva ett aktivt liv med din hund utan att din fysik sätter käppar i hjulet för det ni vill göra tillsammans.

Du kan även boka tid hos oss för enbart kiropraktiska behandlingar och massagebehandlingar. Tidsbokning av din egna behandling görs via hemsidan, Boka behandling, välj Humanbehandling nybesök eller återbesök.

Välkommen!

Fotograf Anna Adersson, http://www.tabularasa.se

Author