Mycket roligt på gång hos oss i höst!

Hoppas att ni alla har en skön sommar med ledighet och skojiga aktiviteter tillsammans med era hundar!

Sport Dog Academy vill redan nu passa på att berätta om många spännande saker som kommer att hända hos oss när vi snart drar igång ht-19.

Individuella rehabplaner

Det är så glädjande att så många hundägare redan under vårt första halvår har hittat till oss för att få bra förebyggande friskvård och individuellt anpassad rehab för sina hundar. Vi samarbetar med flera veterinärkliniker som vi remitterar hundar till och som vi tar emot remisser från, allt för att du som djurägare ska känna dig säker på att din hund får hjälp av den kompetens den bäst behöver vid besvär och skador. När vi får en remiss från en veterinär eller annan vårdgivare för en hund som behöver rehab bokas hunden först in på ett nybesök där en rehabplan för hunden sätts upp. Därefter påbörjar hunden sin rehab hos oss och vi kan erbjuda en mängd olika alternativ som WTM, dynamisk stabilitetsträning, kiropraktisk behandling, elektroterapi, laserterapi, laserakupunktur och massage. Beroende på vad hunden behöver för att komma tillbaka i god form efter en skada eller ett besvär så erbjuds hunden ett av alternativen ibland men mer ofta erbjuds en kombination av ovanstående alternativ. Vi utvärderar kontinuerligt den satta rehabplanen och vid behov revideras den. När rehaben avslutas återkopplar vi till remitterande veterinär med en sammanfattning av rehabprocessen och hur hunden nu mår.

Vår rehabspecialist Marie Söderström kommer hit 12/8!

Vi är mycket glada över att under hösten få fortsätta att ha Marie Söderström hos oss på Sport Dog Academy. Marie jobbar nu som konsult hos oss och missa inte tillfället att boka en tid för din hund hos oss när Marie är här måndagen den 12 augusti. Läs mer om Marie på vår hemsida och på hennes hemsida http://www.dynamicrehab.se/.

Höstens kurser och föredrag

Slutligen vill vi även berätta om några av de intressanta kurser och föredrag vi kommer att erbjuda i höst, skynda att anmäla dig för att säkra din plats, begränsat antal platser och först till kvarn gäller 🙂

  • Temadag Canicross, 1/9 kl 11.00-16.00, instruktör Marie Söderström Dynamic Rehab & Sport.
  • Fortsättning Balansbollskurs, tre tillfällen: 4/9, 18/9, 2/10 kl 18:30-20:30, lärare Eva Solstrand och assisterande lärare Elin Christiansson.
  • Hållbara aktiva hundar, kvällsföredrag med Marie Söderström måndagen den 23/9 kl. 18:00–20:00

  • Hundmassage & stretching för hemmabruk, tre tillfällen: 14/10, 4/11, 25/11 kl 18:30-20:30, lärare Marie Söderström Dynamic Rehab & Sport och assisterande lärare Elin Christiansson.

 

Önskar er alla en fortsatt härlig sommar och välkommen till oss på Sport Dog Academy!

Author

Similar Posts