Nu är hon snart här, välkommen Marie!

Marie Söderström, ny medarbetare på Sport Dog Academy

Vi är mycket glada och stolta över att få hälsa vår nya medarbetare Marie Söderström välkommen till oss! From den 7 januari börjar Marie jobba på Sport Dog Academy och redan nu har du möjlighet att boka tid för din hund hos henne på vår hemsida.

Marie är en av de bästa  och mest erfarna terapeuterna i landet på allt som gäller fysträning, förebyggande friskvård och rehab för hund, Marie har varit med och byggt upp rehabiliteringsavdelningen på Norsholms djursjukhus och jobbar sedan många år tillbaka på djursjukhusen Norsholm och Jägarvallen. Tidigare har Marie varit verksam på Djurakuten, Södra djursjukhuset och Arninge djurklinik. Marie är även utvecklingsansvarig för rehab inom Anicura Östergötland.

För Marie är det viktigt att förmedla betydelsen av förebyggande hållbarhet och att hundarna har en sund livskvalitet. Hon ser det som en stor förmån att få arbeta med både hunden och dess ägare.

Marie är sedan många år tillbaka en flitigt anlitad och mycket uppskattad föreläsare inom områden som hundrehabilitering, fysträning för hund, träningsfysiologi och mentalträning. Marie har, tillsammans med medförfattare, skrivit tre böcker: Hundmassage & Stretching, Fysträning för hund och Rehabilitering för hund.

Marie tränar och tävlar aktivt med sina hundar, främst i bruks. Marie har även en karriär som långdistanslöpare på elitnivå där hon bla vunnit Stockholm marathon tre gånger och fått inte mindre än 30 individuella SM-medaljer.

Välkomna att boka tid för din hund, och även för dig själv, hos Marie! Du hittar Maries lediga tider på Boka tid på vår hemsida.

Author

Similar Posts