Nu tar Sport Dog Academy en ny inriktning!

Vi vidareutvecklar vårt nuvarande samarbete med Tyresö djurklinik och erbjuder från och med augusti en ny och unik tjänst i form av avancerad hältutredning i team med veterinärer och hundkiropraktor. Tillsammans med Tyresö djurklinik kommer vi även att kunna erbjuda individuella och skräddarsydda rehabplaner. Givetvis kommer vi även fortsättningsvis att erbjuda hundkiropraktik, friskvårdsundersökningar och upplägg av fysplaner för såväl sporthundar som sällskapshundar, precis som idag.

Sport Dog Academy utökar även from hösten inriktningen på yrkesutbildningar och kurser inom ämnet hundrehabilitering och friskvård.

Fram till 10 augusti fortsätter verksamheten som vanligt i Älta och därefter hälsar vi både nya och gamla kunder välkomna till oss i nya lokaler hos Tyresö djurklinik.

AW Hundlära öppnar ett nytt hundcenter i Nacka (Orminge) och de kommer från och med augusti att ta över vår WTM. Sport Dog Academy samarbetar med AW Hundlära för er som behöver rehabilitera era hundar med WTM. Sport Dog Academy erbjuder upplägg av rehabplan och uppföljning av rehabiliteringen, medan den kontinuerliga rehabiliteringen med WTM sker hos AW Hundlära.

Sist, men definitivt inte minst, vill vi även tacka av hundfysioterapeut Elin Christiansson, som lämnar Sport Dog Academy och fortsätter mot nya äventyr.

Author

Similar Posts