Föreläsningar i höst

Hållbara aktiva hundar med Marie Söderström

Måndagen den 23 september kl 18.00-20.00 återkommer det populära föredraget om hållbara aktiva hundar med Marie Söderström, för alla er som ville gå men ej kunde i våras!

Under den här kvällen kommer Marie bl a att berätta om träningsfysiologi, konditionsträning, styrketräning, balans, träningsplanering. skaderisker och rehabilitering.

Marie Söderström är leg. djursjukskötare och cert. hundfysioterapeut med mångårig erfarenhet av både rehab och friskvård för den aktiva hunden. Marie är medförfattare till böckerna Hundmassage och stretching: låt tassarna vila, Rehabilitering för hund och Fysträning för hund. Hon arbetar hos oss på Sport Dog Academy och driver det egna företaget Dynamic Rehab & Sport.

Maila din anmälan till info@sportdogacademy.se. Kostnad för föredraget är 350 kr, och betalas in efter att du har fått en bekräftelse på din anmälan. Vi bjuder på kaffe under kvällen.

Varmt välkomna!

Bilden kan innehålla: 1 person, som ler, utomhus


Höstens kurser

  • Hundmassage & stretching för hemmabruk, tre tillfällen: 14 oktober, 4 november, 25 november. 18:30-20:30, lärare Marie Söderström Dynamic Rehab & Sport och assisterande lärare Elin Christiansson.

Hundmassage & stretching för hemmabruk

Lär dig att palpera din egna hund och ge den underhållande friskvårdsmassage, välkomna på en kurs i hundmassage och stretching för hemmabruk!

Kursens innehåll (ett axplock):
-Hundens anatomi
-Massageteori
-Kontraindikationer för massage
-Grundläggande palpation av din hund
-Upplägg för en helkroppsmassage
-Stretching

Max antal deltagare: 10
Åhörarplatser (t ex för medföljande familjemedlemmar): 5

Datum och tider: 14 oktober, 4 november, 25 november. 18:30-20:30
Plats: Sport Dog Academy, Grustagsvägen 6, Älta.
Pris: 1800 kr för deltagare med hund, åhörarplatser 500 kr
Medtag: Halkfri filt, t ex yogamatta eller badrumsmatta, vattenskål, ev en tygbur om din hund vill ha det och hundgodis.

Lärare: Marie Söderström, leg djursjukskötare, cert hundfysioterapeut, dipl hundmassör och Elin Christiansson, cert hundfysioterapeut och dipl hundmassör.

Anmälan görs via e-post till info@sportdogacademy.se

Anmälan är bindande. Kursavgiften återbetalas endast mot uppvisande av läkarintyg eller veterinärintyg.

 

Varmt välkomna!